Sport 31 Iulie 2007 01:25
Antrenorul lui Poli Timisoara, Dusan Uhrin jr, sustine ca stilul ofensiv practicat de banateni in meciul castigat cu Poli Iasi, scor 3-1, a fost favorizat si de jocul neinspirat al moldovenilor. Golurile gazdelor au fost marcate de Plesan si Gigel Bucur (2).

"Am jucat ofensiv pentru ca adversarul ne-a permis. Cel mai important a fost sa dam goluri si, daca se poate, sa nu luam. La meciul cu CFR ma voi gandi de maine (n.r.-ieri), iar despre debutul meu este prea devreme sa vorbim. Sper sa vad tribunele cat mai pline la meciurile de acasa", a declarat Dusan Uhrin.

Patronul banatenilor, Marian Iancu, a remarcat o schimbare in bine in jocul lui Poli, pe care i-a atribui-t-o noului antrenor: "Am inceput sa urcam dealul Golgotei acum doi ani si continuam. Am vazut o echipa mult mai disciplinata, se vede o schimbare in joc odata cu venirea lui Dusan Uhrin. Nu ma intereseaza rezultatele celorlalte echipe, ci doar ceea ce reusim noi".

Fostul jucator al lui Poli, internationalul Cosmin Contra, prezent la meci, a afirmat ca violetii isi vor arata adevarata valoare de-abia in meciul cu CFR Cluj: "Se vede mana unui antrenor strain, cu alta mentalitate, care a facut o buna pregatire fizica. Cea mai buna achizitie este fara indoiala Ganea, care si-a facut datoria. Adevaratul joc al lui Poli se va vedea de saptamana viitoare, cand va juca la Cluj, cu CFR".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.