Sport 31 Iulie 2007 00:09
Federatia Bulgara de Fotbal (BFU)l-a numit pe Dimitar Penev in functia de selectioner al nationalei Bulgariei, adversara Romaniei in grupa G a preliminariilor CE 2008.
Tehnicianul, in virsta de 62 de ani, a confirmat numirea sa, ieri, la finalul sedintei Comitetului Executiv al BFU, urmind ca marti sa fie prezentat oficial intr-o conferinta de presa. Penev il inlocuieste pe antrenorul echipei Levski Sofia, Stanimir Stoilov, care a fost interimar la dubla cu Belarus, dupa ce Hristo Stoicikov a demisionat in luna aprilie, preluind apoi pe Celta Vigo. Dimitar Penev se afla la al doilea mandat la nationala Bulgariei. El a calificat echipa Bulgariei in semifinalele CM 1994 si la turneul final 1996. Bulgaria ocupa locul 2 in grupa G a preliminariilor CE 2008, dupa sapte partide, cu 15 puncte, cu doua puncte mai putine decit Romania, liderul grupei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.