Sport 31 Iulie 2007 14:03
Campioana Spaniei, Real Madrid, va face in aceasta saptamana o oferta de 90 de milioane de euro pentru atacantul Kaka, de la AC Milan, potrivit editiei de luni a cotidianului Marca, citat de AFP.
Presa spaniola scrie ca Real Madrid va porni "ofensiva totala" pentru Kaka si ca intalnirea dintre reprezentantii celor doua cluburi va avea loc miercuri sau joi. Mijlocasul brazilian a declarat de curand ca vrea sa ramana la AC Milan, dar ca apreciaza istoria formatiei spaniole. "Real Madrid este un club fantastic, dar nu numai banii conteaza", a afirmat fotbalistul in varsta de 25 de ani, care mai are contract cu formatia italiana pana in 2011. Suma oferita pentru Kaka este cu 15 milioane de euro mai mare decat suma platita de Real pentru Zidane, in 2001, informeaza NewsIn.

In cadrul intalnirii care va avea loc in aceasta saptamana se va discuta si despre transferul atacantului brazilian al lui Real, Julio Baptista. Transferul lui Kaka la Real Madrid a fost una dintre promisiunile electorale ale actualului presedinte, Ramon Calderon, la alegerile din iulie 2006. Acesta a promis ca ii va mai aduce pe olandezul Arjen Robben, de la Chelsea, si pe spaniolul Cesc Fabregas, de la Arsenal. Sursa citata scrie ca fotbalistul olandez a ajuns la un acord cu echipa campioana a Spaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.