Trei suporteri dinamovisti au fost sanctionati contraventional cu avertisment iar un altul, Iulian T., de 27 de ani, suporter al echipei Dinamo, domiciliat in Bucuresti, s-a ales cu o amenda de 100 de lei. Acesta a incercat sa patrunda pe stadion pe poarta de acces a suporterilor echipei Gloria Buzau si nu pe poarta special destinata suporterilor dinamovisti.

Incidentele au continuat si pe timpul meciului, potrivit jandarmilor, confruntarea din peluza galeriei oaspete producandu-se intre membrii gruparii Peluza Nord si cei ai gruparii Peluza Catalin Haldan.

Potrivit comunicatului remis de jandarmi, pentru a preveni escaladarea conflictului, fortele de ordine au procedat la filmarea suporterilor violenti, pentru identificarea ulterioara. In prezent, o echipa formata din jandarmi din cadrul DJGMB si politisti din IGP intreprind cercetari in vederea identificarii suporterilor violenti si stabilirii vinovatiei fiecaruia.

Fanii echipei bucurestene au declarat ca oamenii de ordine au provocat suporterii pentru ca acestia sa recurga la violente, insa jandarmii buzoieni au respins aceste acuzatii.

Meciul dintre Gloria Buzau si Dinamo, scor 1-2, s-a disputat duminica si a contat pentru prima etapa a Ligii I.