Sport 30 Iulie 2007 01:18
Elevii lui Cristiano Bergodi si-au revenit cu greu dupa victoria din Supercupa Romaniei contra lui Dinamo si s-au chinuit mai bine de o repriza pentru a marca impotriva nou-promovatei Dacia Mioveni, in prima etapa a sezonului 2007-2008.

Atacantul Ionut Mazilu, revenit dupa o accidentare, a fost eroul Rapidului, reusind dubla si aducand cele trei puncte in Giulesti. "A fost extrem de greu. S-a vazut dorinta de victorie a celor de la Mioveni, aflati pentru prima data in Liga I. Au vrut sa faca o figura frumoasa, mai ales ca jucau pe teren propriu", a spus la finalul jocului capitanul "visiniilor", Vasile Maftei. "Lui Mazilu ii vom da de baut pentru golurile marcate. Ne-a salvat sambata, dar trebuie sa tinem cont ca nu a jucat de unul singur. Toata echipa a muncit mult", a mai adaugat fundasul rapidist.

infrangerea cu 2-1 in fata bucurestenilor l-a nemultumit pe antrenorul Daciei, Florin Marin, care a pus insuccesul echipei sale pe seama greselilor de arbitraj. "Am fost dezavantajati flagrant de arbitri. Offsaid la primul gol, hent in careu si eliminarea nejustificata a lui Costescu. Este posibil sa facem memoriu impotriva arbitrilor, pentru ca a fost viciere clara de rezultat", a mai spus "Flocea".

S-a insurat Coman!

Portarul Rapidului si al nationalei Romaniei, Dani Coman, a spus ieri adio burlaciei. Fotbalistul s-a insurat la stefanesti, orasul sau natal, cu Loredana, fata cu care are o relatie de aproape zece ani. La cununia civila au luat parte fostul sau antrenor Razvan Lucescu, cel care ii va fi si nas, colegi de la Rapid, precum si Bogdan Mara sI stelistii Ionut Rada, Nicolae Dica si Adrian Neaga.

Herea, la Mioveni

Ovidiu Herea, jucatorul Progresului, pe care s-au batut Steaua si Rapid, a ajuns in cele din urma la Dacia Mioveni, contra sumei de 4,5 milioane de euro. "Am semnat contractul cu Herea, valabil patru ani. Banii vor fi platiti in trei rate, dar 80 la suta din suma o va suporta Gigi Netoiu, finantatorul echipei!", a spus Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni si presedintele Consiliului Director al clubului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.