Viorel Moldovan a marcat sambata contra lui FC National al doilea sau gol de la revenirea in Divizia A.
Atacantul echipei Poli Timisoara a fost de departe cel mai periculos om pentru poarta lui Munteanu, in afara penalty-ului transformat in ultimele momente ale jocului, Moldo a ratat o mare ocazie, trimitand balon in bara. Fotbalistul formatiei banatene s-a bucurat ca l-a ajutat pe antrenorul sau, Cosmin Olaroiu, sa-si invinga fosta echipa, FC National, si a precizat ca cele trei puncte vor cantari foarte greu in lupta pentru evitarea retrograrii.

Cum a fost primul meci in Capitala dupa revenirea ta in campionatul intern?

Greu, asa cum ma asteptam si asa cum sunt de fapt toate meciurile noastre, indiferent unde le disputam. Oricum, chiar daca am reusit sa dam cele doua goluri pe final, am controlat jocul.

Cei de la National spun ca ati avut noroc...

Este adevarat, dar in fotbal, ca si in alte domenii, iti trebuie si putin noroc pentru a avea performante. Sansa a fost de partea noastra, insa am avut si multe ocazii de a marca. Nu stiu cate actiuni periculoase au avut ei, de cate ori au trimis balonul in bara...

VANATOARE DE PUNCTE

Conducatorii echipei spun ca veti ajunge sa va bateti de la egal la egal cu marile echipe din Bucuresti. Crezi ca este posibil ca in viitorul apropiat Timisoara sa cucereasca titlul de campioana?

Da, bineinteles ca se poate. Orice se poate in fotbal. Totusi, anul acesta avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dupa... mai vedem. Aceste doua victorii din primele jocuri ne dau un moral foarte bun, pentru ca o sa ne fie din ce in ce mai greu. De aceea trebuie sa adunam fiecare punct si sa le gestionam cu atentie.

Ce parere ai de fanii veniti din Timisoara?

Sunt exceptionali! Vreau sa le multumesc si in numele colegilor pentru ca au venit atata drum si ca ne-au sutinut din primul minut pana la final. Noi speram sa fie stadionul plin si etapa viitoare, cand intalnim pe Dan Paltinisanu FCM Bacau. Atunci vom avea mare nevoie de suporteri.

CRAIOVEANU IL PROPUNE PE MOLDO LA NATIONALA

Viorel Moldovan a lasat sa se inteleaga faptul ca ar reveni printre "tricolori", chiar daca anul trecut si-a exprimat dorinta de a renunta la prima reprezentativa. "Daca este nevoie de mine, nu cred ca voi putea refuza echipa nationala", a spus jucatorul. Coleg de generatie cu atacantul lui Poli, Gica Craioveanu il propune pe varful clubului de pe Bega lui Victor Piturca pentru meciul nationalei contra Olandei. "Nu sunt suparat ca nu am fost convocat pentru meciul cu Olanda. Eu am fost corect de la inceput si am spus ca ar trebui sa-i convoace pe altii. Sigur, daca Piturca mi-ar fi spus ca are neaparata nevoie de mine, as fi venit. Echipa are mai multa nevoie de Viorel Moldovan decat de mine, pentru ca e vulpoi batran si stie sa dea goluri. Avem nevoie de jucatori cu experienta la acest meci cu Olanda", a declarat jucatorul lui Getafe, pentru Mediafax.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.