Esecul suferit simbata de Universitatea Craiova in fata Farului, la Constanta, a produs un cutremur in clubul oltean. Pavel Badea si-a dat demisia din postul de antrenor, iar cele mai mari sanse pentru a prelua banca tehnica le are Basarab Nica Panduru, care e preferat de patronul Dinel Staicu. In acelasi timp, postul de presedinte se pare ca va fi ocupat de Florin Halagian. Armeanu’ isi datoreaza nominalizarea prieteniei cu Dumitru Dragomir, presedintele LPF.

Apropiati ai fostului militian sustineau ieri ca abia astazi se va sti exact cine va antrena Universitatea, dar ca, "in proportie de 99,9 la suta, Panduru va fi antrenor, pentru ca e dorit de Dinel". Retinerile sint insa legate tocmai de patron, care e imprevizibil: "Amintiti-va, si cu Lacatus se intelesese, iar a doua zi a cazut totul!". Aceeasi sursa a continuat: "Staicu are astazi (n.r. - ieri) intilnire cu Panduru, mai sint de pus la punct unele lucruri marunte. Pina luni la prinz se va sti exact ce si cum".

Oricum, pina astazi, cind se va sti exact ce si cum va fi, Staicu i-a chemat pe jucatori la cantonamentul din Lunca Jiului, pentru o sedinta. Se pare ca Staicu doreste sa discute cu jucatorii despre noul antrenor si chiar sa-l prezinte. Daca nu se va intelege cu "Pandi", Staicu are si varianta de rezerva: numirea lui Viorel Hizo. Fostul tehnician al timisorenilor este foarte mult dorit de Dinel pentru ca "vreau un antrenor care sa fie mina forte". Singura pretentie a patronului e ca Silviu Lung sa fie pastrat in staff-ul administrativ ca antrenor cu portarii. Problema e ca "Pandi" nu accepta acest compromis, dorindu-i drept colaboratori pe Sandu Rocco (secund) si Dumitru Stingaciu (antrenor cu portarii).

"Are relatii". Staicu doreste sa faca schimbari majore si la nivelul conducerii administrative. Deocamdata, presedinte administrativ este chiar el, iar vicepresedinte - fratele sau, Mugurel. "Voi face curatenie de vara si in cadrul clubului", s-a laudat Dinel. Cei vizati pentru a fi dati afara sint Marian Calafeteanu si Viorel Neata, zis Biju. In aceste conditii, batrinul antrenor Florin Halagian e in "pole-position" pentru postul de presedinte. Armeanu’ e impins la Craiova de bunul sau prieten Mitica Dragomir, seful ligii.

Lui Staicu i s-ar fi dat de inteles ca e bine sa-l accepte pe Halagian, deoarece acesta "are relatii si stie unde sa vorbeasca pentru niste puncte". Cu toate acestea, patronul nu doreste sa-l puna pe Halagian (66 de ani) antrenor. Fostul militian a apelat la o solutie de compromis si pare decis sa-l numeasca pe Armean in cea mai importanta functie din organigrama clubului. Atuurile lui Halagian - amic cu Dragomir de pe vremea cind antrena FC Scornicesti, iar Corleone era presedinte acolo - ar fi prietenia cu "corifei" precum Jean Padureanu, legaturile la federatie si liga, precum si apropierea de unii dintre arbitri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.