Lui Adrian Mutu pare sa-i prinda bine aerul de la Juventus. Din ianuarie pana acum a slabit 5 kilograme.

El a fost supus unei diete drastice si unui regim de antrenament sustinut. Mutu nu s-a plans niciodata, fiind convins ca aceasta este singura cale de a-si reabilita imaginea si a reveni in arena celor mai buni atacanti. Iar rezultatele sunt incurajatoare: la partidele de la finalul antrenamentelor e intotdeauna unul dintre cei mai buni. Tocmai de aceea presa italiana considera ca el ar putea fi asul din maneca Juventusului in finala Ligii Campionilor, daca torinezii vor ajunge pana acolo.

Dar pentru a fi siguri de potentialul romanului, cei de la Juventus nu au renuntat la ideea de a solicita FIFA autorizatia pentru a-l putea folosi in partidele amicale. Adrian pare sigur pe el si nu concepe sa fie pe locul doi intr-o eventuala competitie cu Antonio Cassano, razvratitul Romei. Romanul asteapta 18 mai cu sufletul la gura pentru ca aceasta data inseamna nu numai finalul unui cosmar (inceteaza perioada de suspendare pentru consum de droguri), dar si inceputul luptei pentru recastigarea valorii si a respectului celor care si-au pierdut increderea in el.

CIUDATUL CAMPION

Mutu vrea sa dovedeasca faptul ca poate fi disciplinat, una din principalele cerinte ale antrenorului Capello, si ca isi doreste cu sinceritate sa reconstruiasca relatia cu Alexandra si fiul sau, Mario. Cei trei s-au mutat deja intr-un cochet apartament din Torino, iar Mario va merge in curand la o gradinita din oras. Intr-un recent interviu, un fost coleg de la Parma, atacantul nationalei italiene Alberto Gilardino, spunea ca Mutu este "un tip bizar, dar un mare campion". O descriere cu care l-a definit si pe actualul sau rival, Antonio Cassano. Ramane de vazut pe cine dintre acesti "ciudati campioni" va alege Capello .


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.