Sport 28 Iulie 2007 00:09
Atacantul Mihai Gurita (34 de ani), adus de Steaua de la Farul, nu a evoluat decit in citeva meciuri amicale pentru vicecampioni, a inscris un gol impotriva grecilor de la AEK Atena, iar acum se vede nevoit sa-si duca bagajele la Buzau.
Steaua a decis ca nu are nevoie de serviciile lui Gurita si l-a imprumutat "satelitului" Gloria, echipa lui Costel Bucur, prieten si partener de afaceri cu Gigi Becali. Ieri, patronul din Ghencea a dezvaluit cum l-a convins pe Gurita sa plece la fosta divizionara secunda: "Mi-a zis ca nu vrea sa mearga, dar l-am luat cu vrajeala si i-am spus ca vreau sa ma ajute acolo. Are promisi cite 2.000 de euro pentru fiecare gol marcat, chiar daca Gloria pierde". La rindul sau, Mihai Gurita a declarat ca nu s-a lasat convins atit de usor de oferta lui Becali: "O ora s-a tinut de capul meu pina am acceptat". Impreuna cu Gurita, la Buzau a fost imprumutat si fundasul Alexandru Iacob.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.