Sport 28 Iulie 2007 00:09
Federatia Angoleza de Fotbal (FAF) a trimis o scrisoare FRF prin care solicita certificatul international al mijlocasului Ze Kalanga, considerind ca acordul dintre gruparea Petro Atletico, din Luanda, si Dinamo Bucuresti nu este valid, deoarece nu are consimtamintul jucatorului.

Potrivit cotidianului "Jornal de Angola", Augusto Silva "Alvarito", secretar general al FAF, a declarat ca "nici Petro Atletico, nici firma Real Sport nu au actionat conform normelor de transfer, de aceea federatia angoleza spera ca forul roman sa trimita documentul care sa-i permita lui Ze Kalanga sa joace la orice alt club". Alvarito sustine ca forul angolez va duce cazul la FIFA daca forul roman nu da curs cererii de eliberare a certificatului de transfer.

In opinia lui Alvarito este de neconceput faptul ca Ze Kalanga nu a primit niciun ban in urma transferului sau de la Petro Atletico la Dinamo. "Jucatorul avea un contract cu Petro de Luanda pentru 90 de zile. Din aceasta cauza, nu poate sa nu primeasca niciun ban. Este de neinteles cum cineva poate fi angajat patru ani, fara sa fi fost ascultat. Contractul intre Petro de Luanda si Dinamo Bucuresti nu este valid", a spus Alvarito. Ze Kalanga, care se afla la Luanda din 17 iunie, nu a dorit sa faca niciun comentariu pe aceasta tema, afirmind ca este "linistit, acasa cu familia". Din partea FC Dinamo a comentat situatia Constantin Danilescu (director sportiv): "Jucatorul a semnat un contract cu Dinamo pina la data de 30.06.2010. Repet, este jucatorul lui Dinamo, definitiv, conform contractului semnat cu clubul FC Atletico Petro de Luanda. Alte comentarii venite dinspre Angola sint de prisos".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.