Sport 28 Iulie 2007 00:08
Cele doua echipe romanesti joaca diseara in mansa a doua a finelelor din Intertoto
Liga I este foarte aproape de a trimite sase echipe in clasicele competitii europene, Otelul si Gloria fiind aproape de a se alatura celor patru deja calificate: Dinamo (turul III preliminar, ultimul) si Steaua (turul II preliminar) - Liga Campionilor, Rapid (turul I) si CFR Cluj (turul II preliminar, ultimul) - Cupa UEFA. Diseara, in mansa a doua a finalelor din Cupa UEFA-Intertoto, Otelul joaca in Turcia, cu Trabzonspor (2-1 la Galati), iar Gloria in Spania, cu Atletico Madrid (2-1 la Bistrita). Daca vor castiga finalele, cele doua echipe merg in turul II preliminar, ultimul, al Cupei UEFA.

Petre Grigoras, antrenorul galatenilor, a declarat ca Otelul va juca la victorie in meciul de la Trabzon. "Nu avem nici o sansa daca ne vom apara si daca vom juca la 0-0. Oricum, dupa ce au vazut la Galati, cred ca turcii nu ne vor mai privi de sus. Dupa scor, avem sanse egale, poate chiar plecam favoriti. Important este sa jucam fara frica, pentru ca nu avem aproape nimic de pierdut", a spus Grigoras.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.