Sport 27 Iulie 2007 16:38
Cel mai nereusit transfer al secolului 21 a fost desemnat cel al fundasului englez Jonathan Woodgate la Real Madrid, potrivit unui sondaj initiat de cotidianul spaniol Marca, informeaza Reuters.
Fotbalistul in varsta de 27 de ani a primit 37,11% din numarul total de voturi. Real Madrid l-a transferat pe Woodgate, poreclit "Woody", de la Newcastle United, pentru suma de 25 de milioane de dolari, in luna august a anului 2004, dar din cauza unei accidentari a debutat la noua sa echipa in septembrie 2005, evoluand doar in 14 partide.

In primul meci oficial pentru Real Madrid, impotriva lui Athletic Bilbao, pe Santiago Bernabeu, fundasul a marcat un gol in propria poarta si a fost eliminat de pe teren. Woodgate a fost imprumutat la Middlesbrough din august 2006, iar clubul englez l-a achizitionat la inceputul anului acesta pentru suma de 14 milioane de dolari, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.