Sport 26 Iulie 2007 01:07
Mutu s-a intretinut 30 de minute cu Vieri si Bojinov la antrenamentul de ieri al formatiei din Florenta din cantonamentul de la Castelrotto. Cele trei stele ale echipei din Florenta au alergat impreuna in muntii din sudul Tirolului.
"Briliantul" n-a ezitat sa-l intepe pe bulgarul Bojinov in legatura cu meciurile nationalelor. Tot ieri, tehnicianul Cezare Prandelli a declarat pentru presa din Italia ca antreneaza la Fiorentina unul dintre cei mai utili fotbalisti din lume, pe Adrian Mutu.

Mister, asa cum ii spun jucatorii sai, sustine ca atacantul roman este liderul echipei viola. "Adrian a facut multe greseli in trecut, dar acum a trecut peste toate. A demonstrat tuturor ca poate fi un adevarat campion. El este genul de jucator pe care l-ar vrea orice antrenor. Poate evolua pe orice post. Pentru Mutu o pasa decisiva valoreaza cat un gol. El este steaua care straluceste pe stadionul "Artemio Franchi" din Florenta in fiecare saptamana", a dezvaluit Cezare Prandelli.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.