Sport 26 Iulie 2007 00:55
Atacantul Ciprian Marica va evolua la noua sa echipa, VfB Stuttgart, cu numarul 20 pe spate, tricou retras timp de un an dupa ce a apartinut croatului Zvonimir Soldo, jucator emblematic si capitan al formatiei svabe, pentru care a evoluat zece ani, jucind 301 meciuri in Bundesliga.
Ciprian Marica a trecut cu bine, ieri dimineata, vizita medicala, dupa care a participat la primul antrenament cu noua sa formatie. La finalul antrenamentului, Marica a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului german, explicind de ce a ales sa joace la campioana Germaniei: "Am vrut neaparat sa ma transfer la VfB Stuttgart. Desi au existat oferte si din Anglia din Italia, pentru mine, VfB Stuttgart era in topul preferintelor. Puteam sa ramin si la Donetk, dar imi doream un nou inceput si Stuttgart mi s-a parut cel mai potrivit loc pentru acest lucru. VfB este campioana Germaniei si sint mindru sa joc aici. In plus, voiam neaparat sa fiu la un club care evolueaza in Liga Campionilor. Apoi, este evident ca si "Bundesliga" a reprezentat o atractie pentru mine, fiind printre cele mai bune campionate din lume". Marica a dezvaluit cine l-a sfatuit sa aleaga Stuttgartul in detrimentul altor cluburi: "Pina acum, am auzit numai lucruri de bine despre VfB. Am vorbit cu Ionel Ganea, care a jucat citiva ani la Stuttgart si el m-a sfatuit sa aleg VfB Stuttgart, ceea ce a contat in decizia mea".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.