Sport 26 Iulie 2007 16:07
Steaua Bucuresti l-a luat ieri pe atacantul Dorel Zaharia de la Gloria Bistrita, a anuntat presedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argaseala., citat de catre NewsIn.
"Zaharia a venit astazi la Bucuresti si deja este in curtea noastra", a anuntat Valeriu Argaseala, care a tinut sa precizeze ca nu s-a semnat inca un contract intre cele doua parti, dar perfectarea transferului se va face in scurt timp.

Atacantul Dorel Zaharia, pentru care Steaua a facut o oferta de 500.000 de euro, are 29 de ani, a inceput fotbalul la Callatis Mangalia, iar in 1999 s-a transferat la Farul Constanta, echipa cu care a si debutat in Liga 1 pe 3 aprilie 1999, intr-un meci cu Farul Constanta. Pana sa ajunga la Gloria Bistrita in 2006, Zaharia a mai trecut pe la Portul Constanta, Midia Navodari, CSM Resita, Gaz Metan Medias si Unirea Urziceni. In sezonul trecut, atacantul a marcat 11 goluri pentru Gloria, fiind golgeterul echipei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.