Sport 25 Iulie 2007 01:18
Noul antrenor al echipei FC Brasov a gasit solutia cu ajutorul careia cluburile de fotbal pot "lupta" impotriva caniculei.
Razvan Lucescu propune montarea instalatiilor de nocturna pe toate stadioanele din tara si nu este de acord cu masura aminarii campionatului din Liga 2. "Pe de-o parte, imi convine ca se amina, insa, pe de alta nu sint deloc de acord cu acest lucru. Ce se intimpla acum este un semnal de alarma pentru echipele care nu au nocturna. Daca peste tot existau instalatii de iluminat, singura masura care se lua, era aceea de modificare a orelor la care se joaca partidele. Asadar, sa isi puna toti nocturna pentru a evita astfel de situatii! Mie imi este greu sa comentez acum despre canicula, pentru ca nu sint in tara, dar cred ca seara, dupa ora 19.00, este suportabil sa joci, oricit de cald ar fi in timpul zilei", a declarat Razvan Lucescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.