Sport 25 Iulie 2007 01:11
Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, ieri, ca transferul mijlocasului sirb Vladan Ivici, de la AEK Atena, este ca si rezolvat, iar fotbalistul isi doreste sa vina la gruparea din Ghencea.
"Ivici si-a dat acordul verbal. Din moment ce a cerut sa trimitem oferta, inseamna ca si-a dat acordul. Speram ca miine-poimiine sa se finalizeze", a spus Ilie. Tot in aceste zile, Steaua asteapta un raspuns si de la Fabien Camus, jucatorul formatiei belgiene Charleroi. Pe de alta parte, Steaua si FC Vaslui nu s-au mai inteles in privinta schimbului Andrey Nazario si Eugen Baciu pentru Stefan Mardare, Adrian Porumboiu explicind, ieri, de ce afacerea nu s-a mai realizat: "Avind in vedere pretentiile absurde ale impresarilor portarului Andrey, noi ne retragem de la masa tratativelor. Unii impresari vor sa cistige de citeva ori mai mult decit jucatorii, si sint fotbalisti care sint convinsi ca si cind merg la toaleta, este nevoie de aprobarea impresarului. Nu ne intereseaza astfel de situatii. Aproape suta la suta, transferul lui Andrey a cazut. Daca zice ca face un pas inapoi venind la Vaslui, atunci il las sa faca pasul inainte spre Liga a III-a (n.r. - Andrey se pregateste cu Steaua II, echipa satelit a gruparii "ros-albastre", care evolueaza in esalonul 3). Nici in cazul lui Baciu, lucrurile nu sint mai simple. Este o situatie confuza, ne-am inteles cu Steaua si cu FCM Bacau, dar ridica jucatorul niste pretentii absurde, vrea sa cistige la Vaslui cit n-a cistigat la Steaua. Oricum, avem jucatori mai buni si cred ca era o problema pentru Baciu sa prinda echipa de start. Apoi, una e sa faci baie in vestiar la Steaua, alta e sa si joci! Din punctul meu de vedere, sint doua cazuri inchise. Andrey si Baciu ramin in Ghencea, Mardare sta la Vaslui".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.