Sport 25 Iulie 2007 01:10
Campioana Dinamo are, incepind de ieri, un nou sponsor principal. Gruparea din Stefan cel Mare a semnat un contract pe durata nedeterminata cu societatea de telefonie mobila "Orange", valoarea afacerii fiind de peste un milion de euro pe sezon.
Operatorul de telefonie mobila a inlocuit pe tricourile de joc ale "spartanilor" compania "Omniasig". Ieri, a avut loc prezentarea oficiala a noilor echipamente ale formatiei Dinamo, la Orange Concept Store, in prezenta directorului executiv al Orange Romania, Richard Moat, si al presedintelui Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea. Potrivit Orange, acest parteneriat isi propune nu doar simpla promovare a brandului Orange in toate jocurile nationale si internationale ale FC Dinamo, prin prezenta logo-ului pe tricourile oficiale de joc, ci si dezvoltarea unei oferte de servicii mobile dedicate suporterilor fotbalului, cum ar fi continut pentru telefonul mobil in portalul Orange World - interviuri cu jucatori, articole, videoclipuri de la antrenamentele echipei, imnul echipei ca ton de apel etc. - precum si organizarea de diverse evenimente, concursuri cu premii. In ceea ce priveste sportul, Orange Romania sustine echipa nationala de rugby si Federatia Romana de Rugby, iar Grupul Orange este sponsor oficial al Cupei Mondiale de Rugby, partener al competitei de ciclism Tour de France si al Roland Garros.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.