Sport 24 Iulie 2007 01:33
Italianul, reprezentant oficial al Politehnicii Timisoara - echipa care a activat ultima oara in Liga a III-a, a anuntat ieri ca va sesiza Comisia de Disciplina a forului mondial ca urmare a faptului ca FRF n-a aplicat decizia TAS. Clubul lui Zambon a castigat litigiul cu gruparea lui Iancu, aceasta din urma fiind obligata sa-si schimbe numele, culorile si sigla, dar si sa plateasca anumite despagubiri.
FRF anuntase, pe 12 iunie, dupa o sedinta a Comitetului Executiv, ca va implementa decizia de la Lausanne, insa de atunci a trecut mai bine de o luna fara ca forul lui Sandu sa anunte o masura oficiala. Mai mult, prezentarea lui "Poli" de duminica seara a fost de natura sa-l starneasca si mai mult pe Zambon. "Au trecut aproape opt luni de la decizia TAS si FRF nu a facut nimic. A intervenit dupa mai multe somatii ale FIFA, dar in cel mai pur stil romanesc. A calculat gresit compensatia, a trecut peste termenele fixate de regulamente, iar mai nou ne-a anuntat ca nu ne va tine la curent cu acest caz.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.