Sport 24 Iulie 2007 01:31
Diego Forlan si Sergio Aguero, jucatorii echipei Atletico Madrid, au fost chemati din vacanta pentru a ajuta formatia spaniola in meciul retur cu Gloria Bistrita, contind pentru turul trei al Cupei UEFA-Intertoto, informeaza AS.
Conform publicatiei citate, Forlan era in vacanta dupa ce a participat alaturi de nationala Uruguayului la Copa America, in timp ce Aguero tocmai a devenit campion mondial under-20 cu nationala Argentinei. Serguio Aguero ar fi trebuit sa intre in vacanta, insa tehnicianul Javier Aguirre a decis sa-l cheme mai devreme la lot pentru Cupa UEFA-Intertoto. Un alt jucator ce ar putea fi convocat pentru meciul cu Gloria este brazilianul Cleber Santana, insa doar in cazul in care columbianul Perea va primi cetatenia spaniola in aceasta saptamina si astfel nu va mai ocupa un loc de stranier. Gloria Bistrita a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Atletico Madrid, in prima mansa a turului trei al UEFA Intertoto. Meciul retur se va disputa, la Madrid, la 28 iulie. Cistigatoarea dublei manse se va califica in turul doi preliminar al Cupei UEFA.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.