Sport 23 Iulie 2007 01:02
Otelul a invins, simbata, scor 2-1 (goluri D.Stan 26, G.Paraschiv 86/Ersen 82), echipa turca Trabzonspor, intr-un meci jucat la Galati.
Cu toate acestea, antrenorul galatenilor, Petre Grigoras, este de parere ca formatia sa putea invinge la o diferenta confortabila. "Mor de ciuda pentru ca am primit acel gol! Puteam sa-i batem rau pe turci. Totusi, cred ca avem suta la suta sanse sa ne calificam, pentru ca am demonstrat in teren ca in acest meci am fost mai buni decit ei", a declarat Grigoras. Presedintele Otelului, Marius Stan, s-a aratat si el dezamagit la finalul partidei, dar pentru oportunitatile irosite. "Am avut atit de multe ocazii de gol incit puteam sa-i batem la scor. Desi are un buget imens fata de noi, echipa Trabzonspor nu ne-a fost cu nimic superioara in acest meci. Turcii ne-au tratat de sus si i-a batut Cel de Sus". Otelul: Gribauskas - Sirghi, Nogo, Jelev, Semeghin (Radnikov 80) - Szekely, Giurgiu, G.Paraschiv, Kim Gil Sik - D.Stan (Labukas 65), Jula (S.Ilie 87).

Trabzonspor: Ahmed - Ferhat, Atan, Seladdenn, Hassan (Ceyhun 46) - Cimsir, Balcic (Adnan 80), Karadeniz (Ersen 80), Abdelaziz - Yattara, Bulut. Turcii au avut doi jucatori eliminati, pe Yattara (28) si Atan (90). Fotbalistii turci l-au criticat pe arbitrul partidei, spaniolul Cesar Muniz Fernandez, informeaza ajansspor. Atan, care a fost eliminat in minutul 90, pentru cumul de cartonase, spune ca "adversarul a venit peste mine si eu doar l-am tinut de guler. Daca pentru asta se da cartonas galben, n-am ce sa mai comentez. Am facut acest gest pentru a ma apara. N-am injurat si nimic altceva. Oricum, consider ca arbitrul a facut greseli foarte mari la acest meci", a afirmat Atan.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.