Sport 23 Iulie 2007 00:56
Partida Steaua-Charleroi, disputata vineri seara in Ghencea, a fost intrerupta in minutul 9 de centralul Alexandru Tudor, dupa ce un suporter stelist a patruns in teren si a incercat sa-l loveasca pe portarul belgienilor, Laquait. In timpul jocului, fotbalistii celor doua echipe si-a impartit ghionturi, dar si golurile pe tabela, meciul de prezentare al Stelei incheindu-se la egalitate, 1-1.
Pentru gazde a punctat N.Dica (65 - penalty), reusita celor de la Charleroi fiind semnata de Smolers (50). Hagi a introdus in teren echipa: Cernea - Emeghara, D.Goian, Baciu, P.Marin - Nicolita, Radoi, Bicfalvi, Bostina - N.Dica, Neaga. Au mai jucat: Vitca, Nesu, Badoi, Lovin, Croitoru, Iacob, Gurita. Charleroi: Laquait - Diallo, Ciman, Kere, Defays - Christ, Leiva, Oulmers, Smolders - N`dri, Dos Santos. Au mai jucat: Van Aerschot si Jovial. Antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat, la finalul partidei, ca are incredere in viitorul Stelei, chiar daca rezultatul cu Charleroi reprezinta a cincea remiza din ultimele cinci partide.

"Am vorbit cu Gigi Becali si el stie ca mai am nevoie de doi-trei jucatori. Avem deja trei accidentati (n.r. Ghionea, Cristocea si Badea), plus cei doi care au plecat (n.r. Thereau si Paraschiv). Am mare nevoie de un atacant de buza portii si de un jucator la mijloc. Iacob nu e suta la suta refacut si ne arde pielea in atac. Ar fi bine sa mai aducem un atacant. A plecat Paraschiv, ne trebuie altul ca el, care sa faca si faza de aparare si pe cea de atac", a declarat Hagi. Referitor la partida cu Charleroi, Hagi s-a declarat multumit. "A fost un joc reusit in primul contact cu Romania, am avut multe ocazii si sper sa incepem cu o victorie in prima etapa. Sint cinci egaluri in ultimele cinci partide, dar ne aflam intr-o perioada de pregatire si sint foarte increzator", a mai afirmat Hagi. La prezentarea Stelei au fost doar 10.000 de fani, multi dintre acestia adresindu-i injurii patronului Gigi Becali.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.