Sport 23 Iulie 2007 00:51
Presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat, simbata, la finalul partidei cistigate cu 2-1 in fata lui Atletico Madrid, ca acest meci i s-a parut mai usor decit cel din turul precedent, impotriva israelienilor de la Maccabi Haifa.
"Fotbalul romanesc evolueaza foarte mult. In ritmul acesta, intr-un an si jumatate-doi, ne putem bate cu foarte multe echipe din Europa. Avem niste jucatori de referinta si la Gloria Bistrita. Consider ca jocul cu cei din Israel a fost mai greu decit acesta. Eu asa am vazut", a spus Padureanu. Gloria Bistrita a invins, simbata, echipa spaniola Atletico Madrid (scor 2-1), in prima mansa a turului III al Cupei UEFA Intertoto.

Golurile bistritenilor au fost marcate de Zaharia (7) si Tilinca (39), madrilenii punctind prin Seitaridis (53). Gloria: Albut - M.Rus, Abrudan, Frasinescu, Sepsi - Ragipovic (Damian 73), Nalati (Dumitra 86), Coroian (Ciju 62), R.Dobre - D.Zaharia, Tilinca. Atletico: Franco - Seitaridis, Perea, Eller, A.Lopez - M.Rodriguez, Maniche, Luccin (Costinha 71), M.Petrov (Jurado 57)- Mista (Braulio 63), Raul Garcia. Ziarul spaniol Marca a notat ieri ca golul lui Seitaridis este singurul motiv de speranta pentru Atletico Madrid, dupa intilnirea de la Bistrita. "Reusita lui Seitaridis ii permite lui Atletico sa spere ca va reusi sa transeze in favoarea ei soarta calificarii in returul de pe "Vicente Calderon". Pina la acel moment, Atletico s-a facut de rusine, fiind dominata de Gloria Bistrita, care a profitat de doua erori uriase pentru a conduce cu 2-0. Cu Luccin, Eller si Perea dezastrosi, Atletico a naufragiat intr-o maniera greu de anticipat", a scris "Marca", publicatie a caror trimisi la partida considera ca spaniolii au dovedit o lipsa descurajanta de ambitie si de resurse in fata unui adversar inferior. Meciul retur se va disputa simbata viitoare, la Madrid. Echipa care se va califica mai departe, va evolua in turul II preliminar al Cupei UEFA.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.