Selectionerul reprezentativei Romaniei, Victor Piturca, a vizitat, joi, de doua ori, stadionul "Ion Oblemenco", din Banie, marind astfel speculatiile conform carora "tricolorii" vor disputa pe aceasta arena cruciala partida.

Prima data, Victor Piturca a vizitat stadionul din Craiova joi la pranz, cand a fost insotit de viceprimarul Gheorghe Nedelescu, vicepresedinte in Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF. Spre seara, Piturca a venit din nou la stadion, de data aceasta singur, fara a-i anunta si pe cei din conducerea clubului.

Potrivit muncitorilor care efectueaza lucrarile de modernizare la stadion, selectionerul a ramas surprins de stadiul lucrarilor, spunandu-le acestora ca sunt sanse mari ca meciul cu Olanda sa se joace la Craiova.

Conducerea ii asteapta, la inceputul lunii august, la Craiova, pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu si pe presedintele Comisiei de licentiere, Viorel Duru, care ar putea lua o hotarare in privinta desfasurarii meciului cu Olanda pe "Ion Oblemenco".

Romania va intalni Olanda pe teren propriu la data de 13 octombrie, in cadrul grupei G de calificare la turneul final al Euro 2008. Ultima partida oficiala a "tricolorilor", cea cu Slovenia, a avut loc pe stadionul "Dan Paltinisanu", din Timisoara, in luna iunie.