Cu doar o saptamana inainte de inceperea campionatului, rapidistii au reusit sa dea lovitura pe piata transferurilor. Achizitionarea mijlocasului echipei FC National, Ovidiu Herea. Acesta a fost prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, alaturi de alte achizitii de ultim moment: portarul Andrade, fundasul Tamandare si secretarul general Nicolae Manea.

„Am ajuns la o intelegere extrem de complicata, prin care FC National detine majoritatea drepturilor pentru jucator. Bergodi mi-a spus ca il doreste foarte mult pentru ca poate face diferenta pe teren. Pentru prima oara, Constantin Iacov (n.r. - presedintele lui FC National) s-a gandit la binele copilului si nu la bani", a precizat George Copos, care a mai afirmat, cu aceasta ocazie, ca, in perioada 20 iulie 2006 si 20 iulie 2007, clubul

Rapid a cheltuit 8,5 milioane de euro pentru a aduce jucatori noi si a incasat doar 900.000 de euro de pe urma celor care au parasit Giulestiul. „Ma bucur ca am ocazia sa colaborez din nou cu domnul Bergodi, dansul m-a promovat la FC National, ma cunoaste foarte bine, stie cum sa ma puna in valoare.