Sport 21 Iulie 2007 00:18
Real Madrid este pregatita sa faca o oferta "galactica" pentru achizitionarea, din 2008, a jucatorului brazilian Kaka (AC Milan).
Potrivit "Marca", ibericii ii propun lui Kaka un contract pe o perioada de opt ani, cu un salariu anual brut de 13 milioane de euro, iar pentru transferul sud-americanului, AC Milan va incasa fabuloasa suma de 104 milioane de euro. Cu acesti bani, clubul italian ar putea reincepe, in vara viitoare, negocierile pentru cumpararea brazilianului Ronaldinho, de la FC Barcelona.

In cazul in care Milan spune "DA!" ofertei facute de Ramon Calderon, se va stabili un nou record in materie de transferuri. Pina in prezent, cel mai scump transfer din istoria fotbalului a fost cel al lui Zinedine Zidane, cumparat in 2001 de Real Madrid cu suma de 73 de milioane de euro, de la Juventus Torino. De asemenea, Kaka ar deveni cel mai bine platit jucator pe "Santiago Bernabeu", deoarece, in prezent, nici un fotbalist "merengue" nu are un salariu de 13 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.