Moratti a declarat in urma cu doua zile ca nu are nici o veste noua in privinta lui Chivu, dar presa italiana scrie ca patronului Interului pregateste o ultima oferta in schimbul lui Chivu, 14 milioane de euro, egala cu prima oferta facuta de campioana Italiei, inainte de interesul manifestat de Barcelona si Real Madrid. In cursul zilei de ieri, potrivit presei din Italia, Inter era dispus sa ofere 10 milioane de euro si pe Julio Cruz in schimbul lui Cristian Chivu. Cea mai mare oferta pentru jucatorul roman a fost din partea campioanei Spaniei, Real Madrid -18 milioane de euro.

Sursa citata scrie ca in urmatoarele 48 de ore se va afla decizia finala in cazul transferului fundasului roman si ca AS Roma este dispusa sa-l cedeze pe Chivu pentru a nu risca sa-l piarda gratis anul viitor, cand ii expira contractul.

Chivu se pregateste la baza de antrenament a clubului AS Roma, iar mai multi jucatori ai echipei si-au manifestat sprijinul fata de el. "Este un mare campion. Daca va ajunge la Inter, va fi primit cu bratale deschise", a declarat jucatorul campioanei Italiei, Marco Materazzi.

AS Roma va sustine vineri un antrenament deschis presei si publicului, iar joia viitoare are programata o ceremonie de marcare a implinirii a 80 de ani de la infiintarea clubului, informeaza NewsIn.