Sport 20 Iulie 2007 00:38
In prima zi a Europenelor de atletism rezervate juniorilor I, Anamaria Greceanu s-a clasat pe locul al patrulea in cursa de 10.000 de metri mars, fiind devansata de un trio din Rusia, in vreme ce Andreea Ionescu, Andreea Patrascu si Andreea Ogrezeanu au trecut de serii la 400 mg, respectiv 100 m.
De ieri dimineata, la Hengelo, au debutat Campionatele Europene de atletism rezervate juniorilor I, competitie la care Romania este prezenta cu un numar record de atleti. Si asta in conformitate cu politica staff-ului FRA, convins ca numai un numar serios de intreceri de mare anvergura la aceste categorii de varsta ne pot da posibilitatea ca pe viitor sa dispunem de o garnitura valoroasa de seniori. In plus, din delegatie face parte si o echipa medicala completa (doctor, asistent, si doi maseuri), care sa le asigure tricolorilor o recuperare cat mai rapida si eficienta. Totodata, exista cativa atleti foarte tineri care acum o saptamana au concurat cu succes la Mondialele de cadeti de la Ostrava. Printre acestia se numara si Bianca Perie, lider al lumii in Cehia la aruncarea ciocanului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.