Sport 20 Iulie 2007 00:36
Patronul Rapidului incearca sa le inchida gura suporterilor prin cooptarea in conducere a fostei glorii giulestene
George Copos isi continua campania electorala printre suporterii Rapidului, pe care incearca prin diverse promisiuni sa ii impace, dupa ce a fost acuzat pentru campania de achizitii extrem de modesta. Astfel, patronul din Giulesti a anuntat ieri ca face eforturi sa-l coopteze in conducerea clubului pe Nicolae Manea, jucator emblematic al Rapidului.

Nimic neobisnuit in asta, toate gruparile mari din lume au in staff-ul tehnic sau administrativ foste glorii, numai ca demersul patronului vine la putin timp dupa ce Manea l-a atacat dur. "Copos este dictator in Giulesti. Nimic nu misca la Rapid fara stirea lui, el taie si spanzura, iar daca ceva iese prost, vinovati sunt subalternii lui", spunea Manea. Prin aducerea fostului atacant, Copos incearca acum sa paseze responsabilitatea pe un om pe care suporterii il apreciaza si sa faca uitata promisiunea ca va mai aduce jucatori de 1-2 milioane de euro, facuta la sfarsitul lunii iunie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.