Sport 20 Iulie 2007 00:34
Ultimul amical din Olanda al Stelei s-a incheiat tot cu o remiza, lucru care l-a scos din sarite pe Hagi, el vaitandu-se ca n-are banca de rezerve.

In urma rezultatului de egalitate din ultima partida de verificare din Olanda (1-1, cu Willem II Tilburg), Gheorghe Hagi si-a facut publica nemultumirea pentru ca la Steaua nu sunt transferati jucatori de valoare. "in cazul in care nu vor veni jucatori cat mai repede, vom avea mari surprize. Cu o banca de rezerve atat de slaba, este imposibil sa faci performanta. in afara primului '11>>, situatia e critica. Daca pana duminica nu se intampla nimic in privinta transferurilor, vom avea probleme", a comentat Hagi. Printre cei vizati de Hagi ca jucatori care sunt certati cu performanta se numara Lovin si Gigel Coman. Steaua a incheiat turneul din Olanda cu patru remize din tot atatea meciuri, golul stelistilor din acest ultim amical fiind realizat de Nesu (82), care a fructificat o faza creata de Neaga.

Steaua isi va prezenta azi lotul incepand cu ora 19.00, dupa care va urma un meci amical cu echipa belgiana Charleroi (20.30). Oficialii vicecampioanei au hotarat sa scoata la vanzare bilete pentru aceasta reintalnire cu echipa, cel mai scump tichet de acces costand 20 de lei - tribuna 0 si 10 lei la tribuna I. (foto dreapta)

Dady e accidentat

Ca si cum nu ar fi fost suficiente problemele cu care se confrunta Hagi, ieri, fostul international a mai primit o veste proasta: atacantul lui Belenenses, Dady, e accidentat si va rata inceputul sezonului. Dady acuza o tendinita netratata si s-a antrenat foarte putin in ultimul timp, el urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale. Potrivit medicului echipei Belenenses, Dady trebuie sa fie operat de urgenta pentru ca lucrurile sa nu se agraveze. Adrian Ilie, managerul sportiv al Stelei, aflat de la inceputul saptamanii in Portugalia, nu s-a putut intalni deocamdata cu presedintele Cabral Ferreira, interesul pentru aducerea lui Dady la Steaua fiind pus deocamdata sub semnul intrebarii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.