Sport 19 Iulie 2007 00:42
A stiut Gigi Becali de ce a insistat atat pe langa Marian Iancu pentru transferul lui Emeghara. Pe langa faptul ca pe postul de fundas stanga era deranj la Steaua, nigerianul a fost adus si ca sperietoare pentru adversari.

Daca nu sunt atenti si nocturna e un pic mai chioara, ar putea crede ca il au in fata pe fiorosul vampir din filmul Blade, interpretat de Wesley Snipes. Mai ales ca africanul poarta, mai nou, cioc si are aceeasi frizura ca si tizul sau de la Hollywood. Eme ar mai putea imprumuta din calitatile personajelor celebrului actor american, cu care seamana. Daca Snipes a facut un rol memorabil in "Albii nu stiu sa sara", fotba-listul de culoare trebuie sa dovedeasca in Ghencea ca stie sa joace fotbal si sa salveze zborul Stelei spre grupele Ligii Campionilor precum politistul John Cutter (Wesley Snipes) in productia "Pasagerul 57".

Yfeanyi Emeghara avea doar un an cand vedeta cu care se aseamana la aspectul fizic isi facea debutul in lumea show-biz-ului. S-a intamplat in 1985, cand Snipes a jucat in comedia Wildcats, alaturi de Goldie Hawn. Pe de alta parte, in 2004, cand Emeghara a facut cel mai important pas al carierei sale, transferul la gruparea din Serbia, Partizan Belgrad, actorul lansa a treia parte a superproductiei Blade.

Giovani seamana cu De Niro

Impresarul Giovani Becali s-a chinuit mult sa-si construiasca o ima-gine asemanatoare cu a personajelor din filmele sale preferate, cele cu gangsteri. si-a facut o casa in Pipera identica cu cea a lui Tony Montana din Scarface, interpretat de Al Pacino. O data cu povestea transferului lui Cristi Chivu, Giovani a pri-mit o noua porecla, chiar din partea ziaristilor italieni. "Acest Ioan Becali seamana pe undeva cu Robert de Niro, dar sa nu afle actorul ca se supara", a scris Corriere dello Sport.

Arbitrul Tudor e poreclit Brad Pitt

Fotbalistul cumparat de Steaua de la Poli nu este singurul personaj din fotbal a carui infatisare te duce cu gandul la actori celebri. Aceasta moda a fost lansata de arbitrul Alexandru Tudor. Recunoscut pentru stilul sau foarte exigent de a conduce o partida, Tudor a primit porecla de Brad Pitt. Nu ca sotul Angelinei Jolie ar avea vreo treaba cu fotbalul, dar e la fel blond ca si "fluierasul".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.