Sport 19 Iulie 2007 00:40
Becali se tine de promisiune si e gata sa cheltuiasca 4 milioane de euro pentru a aduce la echipa un argentinian si un portughez. Scopul final: accederea in grupele Ligii Campionilor.

Atacantul lui Belenenses, portughezul Dady, va semna pana la sfarsitul saptamanii o intelegere cu Steaua, clubul bucurestean urmand sa plateasca suma de 3 milioane de euro pentru un transfer definitiv. Transferul lui Dady este confirmat si de editia electronica a ziarului "A bola", atacantul lui Belenenses urmand sa se intoarca in zilele urmatoare cu managerul general al Stelei, Adrian Ilie. Armenteros (Independiente) are 21 de ani si a fost campion mondial in anul 2005 cu echipa de tineret a Argentinei, echipa din care au facut parte Mesi si Carlos Tevez. "V-am spus ca anul acesta nu mai suport cu Borcea si Copos. Adi Ilie si Hagi mi-au prezentat casete cu doi jucatori extraordinari si am cazut de acord sa-i aduc la Steaua".

Cu Emiliano Armenteros situatia pare un pic mai delicata, pentru ca pe fir au intrat si cele doua echipe din Sevilla. Betis si FC Sevilla il monitorizeaza pe Armenteros de mult timp si potrivit un surse jucatorul este deja amanetat. Aceleasi surse sustin ca Armenteros este deja imprumutat pe o perioada de doi ani in Spania, pentru el platindu-se suma de 500.000 de euro.

Zapata a fugit de la antrenament

Portarul pe care Steaua incearca sa-l aduca in Romania, columbianul Robinson Zapata, a refuzat sa se prezinte la ultimul antrenament al echipei sale Deportivo Cucuta. El l-a anuntat pe antrenorul echipei, Jorge Bernal, ca nu vrea sa intre in poarta celor de la Cucuta pentru amicalul de saptamana trecuta. Zapata, in varsta de 29 de ani si portar al nationalei Columbiei este asteptat in aceste zile la Bucuresti pentru a semna contractul cu vicecampioana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.