Sport 19 Iulie 2007 00:39
Internationalul roman Cristi Chivu e dispus sa renunte la un milion de euro pe sezon, din salariul pe care i-l ofera Inter Milano (n.r. 5 milioane de euro), pentru ca AS Roma sa primeasca suma de 15 milioane de euro.

Cinci milioane de euro este salariul pe care i-l ofera presedintele lui Inter, Massimo Moratti, fundasului nostru. impacat cu gandul ca nu va mai prinde postul de titular la AS Roma in sezonul viitor, capitanul "tricolorilor", vrea sa renunte la un milion de euro din salariul pe care ar urma sa-l primeasca pe an, doar pentru ca oficialii romani sa fie de acord sa-l cedeze la Inter contra sumei de 15 milioane de euro.

Fundasul nostru vrea cu orice pret sa ajunga in capitala nordului Italiei. "Prima oara a refuzat echipe de talie mondiala precum Real Madrid sau Barcelona, iar acum este dispus sa renunte la o suma substantiala din contract pentru a pleca in cel mai scurt timp la campioana Italiei. E vorba de un milion de euro", a notat ieri, sub titlul "Chivu plateste pe Inter", cotidianul Corriere dello Sport.

Coleg de camera cuAdrian Pit

Cei doi romani a lui AS Roma stau impreuna in camera cantonamentului de la Trigoria. Cu toate ca impart aceeasi locuinta in perioada de pregatire, Adrian Pit mai are mult pana va ajunge sa fie in acelasi grupulet cu Totti, Chivu sau celelalte vedete. Astfel, in timp ce jucatorii care au luptat de zor pentru a castiga Cupa Italiei si au avut un parcurs excelent in Liga, se relaxau la piscina, aradeanul facea ture de teren pentru a se pune la punct cu pregatirea.

Cristi se distreaza la piscina

Capitanul "tricolorilor", Cristian Chivu se relaxeaza in piscina cantonamentului de la Trigoria alaturi greii echipei, AS Roma, Totti, Mexes, Panucci sau De Rossi. Cu toate ca a trecut de un scandal monstruos cu suporterii, Chivu se simte la fel ca in primul an de contract la gruparea romana. Mananca pepeni, se joaca cu coechipierii si face glume pe seama lui Mexes, colegul sau din defensiva, dupa cum anunta TVR 1.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.