Tragerea la sorti a partidelor din Liga Campionilor, desfasurata, ieri, la Nyon, a spulberat visul lui Mutu la o finala Juventus-Chelsea, in care atacantul roman inscria golul decisiv pentru italieni. In sferturile de finala ale competitiei, Juventus o va intalni pe Liverpool, iar Chelsea, pe Bayern Munchen. Daca cele doua formatii de care se leaga numele lui Mutu vor accede in faza urmatoare a competitiei, atunci ele, potrivit imperecherii, se vor gasi fata in fata inca din semifinale.

Celelalte doua sferturi de finala programeaza partidele AC Milan-Internazionale si Lyon-PSV Eindhoven, castigatoarele dublelor manse urmand a se infrunta in cea de-a doua semifinala a Ligii Campionilor. Este de mentionat faptul ca partida Liverpool-Juventus e o reeditare a finalei de trista amintire a Cupei Campionilor Europeni din 1985.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.