Sport 18 Iulie 2007 00:12
Echipa bucuresteana a realizat a treia remiza in turneul din Olanda, incheind din nou la egalitate meciul cu AEK Atena (1-1).Dupa plecarea lui Olaroiu la Al Hilal si instalarea lui Hagi, in Ghencea s-a schimbat ceva. Echipa realizeaza mai multe rezultate de egalitate, iar victoriile inca se lasa asteptate.

Fireste, deocamdata e vorba doar de jocuri amicale, jocuri din care, teoretic, Hagi ar trebui sa se edifice asupra unei echipe de titulari. Chiar daca inca nedefinitivata, varianta cu care Hagi va ataca Champions League e deocamdata supusa criticilor, noua echipa a Regelui avand nevoie de o perioada mai lunga pentru acomodare. Vicecampioana a terminat pana acum toate cele trei partide amicale din Olanda la egalitate - 2-2 (GKS Belchatow), 0-0 (Litex Loveci), 1-1 (AEK Atena). Steaua va disputa azi ultimul joc de verificare din turneul olandez in compania echipei Willem II Tilburg, pentru ca la sfarsitul acestei saptamani sa-si prezinte lotul la Bucuresti in compania belgienilor de la Charleroi.

'Regele>> spune ca nu-l intereseaza amicalele

Asa cum a mai anuntat si cu alte ocazii, Hagi nu e deloc interesat de rezultatele obtinute in meciurile amicale. "Urmaresc in aceasta perioada sa mearga bine pasele si jucatorii sa se gaseasca pe teren. Rezultatele din aceasta perioada sunt mult mai putin importante pentru mine. in timp, o sa vedeti o echipa Steaua puternica, agresiva, care paseaza bine", a declarat Hagi, evidentiindu-l la ulti-mul amical pe tanarul Bicfalvi, care a avut ca sarcina sa-l marcheze pe Rivaldo.

'Hagi putea juca pentru Brazilia>>

Autor al golului reusit de greci in amicalul de la Helmond, Rivaldo, care joaca la 35 de ani ca la 25, a spus despre Hagi ca este unul dintre cei mai mari jucatori pe care i-a vazut vreodata. "Daca Hagi era brazilian, in 1994 el putea evolua cu succes in echipa Braziliei. Rareori ti-e dat sa vezi un jucator cu o asemenea tehnica si cu o stiinta a jocului iesita din comun. A fost un mare jucator si am un mare respect pentru el. Sper ca el sa prinda pe viitor un contract cu o echipa mare si sa se ridice si ca manager la valoarea care l-a consacrat ca jucator".

Gigi mai ia doi jucatori

Finantatorul Stelei a anuntat ieri ca Steaua va mai cumpara 2 jucatori pana la inceperea sezonului. Becali a promis ca investeste inca 4 milioane de euro pentru doi jucatori de camp. in afara de portarul columbian Zapata, cu care Steaua inca negociaza transferul, in Ghencea vor mai sosi un coordonator de joc si un atacant. "La Steaua vor veni doi jucatori exceptionali, asa cum echipa asta nu a mai avut de foarte mult timp. Coordonatorul de joc are 25 de ani si atacantul 21 de ani". Dupa toate probabilitatile, Becali va plati 3 milioane pentru mijlocas si un milion de euro pentru atacantul cu care in acest sezon incearca sa blocheze rivalele la titlu: Dinamo si Rapid.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.