Sport 17 Iulie 2007 00:40
Antrenorul formatiei FC Brasov, Razvan Lucescu, s-a declarat multumit de felul in care se prezinta echipa sa in stagiul de pregatire din Elvetia.
"Am spus de la bun inceput ca nu ma intereseaza rezultatele, si ca urmaresc in mod special sa se sudeze relatiile de joc. Daca mai si castigam, este foarte bine, insa nu mi-am propus asta cu orice pret, desi am avut in fata adversari accesibili, si cand spun asta ma refer la primele doua meciuri, si nu la cel cu FC Zurich", a afirmat Razvan Lucescu. FC Brasov a inregistrat un rezultat de egalitate, o infrangere si o victorie in cadrul partidelor sustinute in "tara Cantoanelor". in mijlocul fotbalistilor brasoveni a ajuns si fundasul Amet Ferdin, de la Dinamo II, pe care Lucescu il va pastra la echipa, fotbalistul urmand sa semneze un contract la revenirea in tara. FC Brasov va juca maine in compania echipei Guin, din liga a treia elvetiana, si isi va incheia stagiul din Elvetia cu un amical impotriva formatiei Strasbourg, din prima liga franceza.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.