Sport 17 Iulie 2007 00:08
Presedintele gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca gruparea din stefan cel Mare nu a facut nicio oferta de transfer pentru atacantul senegalez Gueye Mansour.

"Nu exista nicio oferta de la Dinamo pentru Mansour. Pana in acest moment. Nu exista o clauza de reziliere a contractului lui Mansour cu Poli Timisoara. Nu ma intereseaza cine vorbeste despre asa ceva. Eu stiu ca Mansour nu are un impresar. Nu am spus ca nu exista posibilitatea ca Mansour sa plece de la Timisoara, dar deocamdata nu exista nicio oferta de transfer de la o alta grupare. Deocamdata el este al Timisoarei", a declarat oficialul gruparii de pe Bega.

Este certat cu suporterii

Atacantul de culoare al Timisoarei se afla intr-un mic scandal cu fanii echipei "Viola", acestia reprosandu-i fotbalistului ca nu da in fiecare clipa totul pentru echipa si ca are multe momente cand dispare efectiv din joc. "El are o mica disputa cu fanii, pentru ca suporterii vor sa-l mobilizeze pentru a da mai mult pe teren. Sunt momente in joc cand el pare destul de relaxat. Dar asta nu inseamna ca Mansour are vreo problema cu clubul", a spus primul om de pe "Dan Paltinisanu".

Izvoranu va pleca la Dinamo

Vorbind despre un alt "polist" despre care s-a tot vorbit ca va pleca in stefan cel Mare, Silviu Izvoranu, omul de afaceri a mai precizat: "Cluburile s-au inteles asupra transferului lui Izvoranu. Daca jucatorul se intelege cu Dinamo, el va deveni jucatorul bucurestenilor". Fundasul ar fi al doilea fotbalist timisorean care va ajunge in "Groapa" in ultimul an, dupa Silviu Balace.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.