Sport 16 Iulie 2007 00:05
Boss-ul din Giulesti l-a criticat pe fotbalist pentru disputa verbala avuta cu V. Moldovan
Copos a declarat ca nu este normal ca portarul sa aiba "astfel de iesiri la adresa conducerii" si a precizat ca nu crede ca se impun sanctiuni in acest caz, insa anumite masuri se pot lua. "Coman este un jucator foarte valoros, de care avem mare nevoie in continuare, dar nu este normal sa aiba astfel de iesiri la adresa conducerii. Fiecare jucator trebuie sa stie ca la acest club exista un Regulament de Ordine Interioara, reguli care trebuie respectate, mai ales de catre jucatorii care nu sunt in ultimele sase luni de contract. Nu stiu ce fel de comportament a avut si nu prea cred sa se impuna sanctiuni, dar anumite masuri se pot lua. Moldovan este cel care decide astfel de lucruri", a spus patronul din Giulesti.

Copos a ajuns sambata in Elvetia, unde Rapid se afla in cantonament. El a explicat ca s-a deplasat in Elvetia si pentru a urmari meciul amical cu Sochaux, dar si pentru a rezolva problema lui Coman. "Ii vom prelungi contractul cu inca un an si daca vrea ii vom pune si o clauza de reziliere. Vom discuta impreuna cu Viorel Moldovan si speram ca acest conflict sa se incheie in cele din urma", a mentionat Copos. Coman a declarat saptamana trecuta, inainte de a pleca impreuna cu lotul echipei in cantonament in Elvetia, ca vrea sa plece din Giulesti, deoarece are o oferta de transfer de 1,2 milioane de euro. Insa miercuri, directorul sportiv al Rapidului, Viorel Moldovan, a afirmat ca nu exista nici o oferta pentru Coman si a precizat ca fotbalistul si impresarul sau urmaresc doar o marire a salariului. Ca urmare a acestor declaratii, Coman a refuzat sa joace miercuri seara in partida amicala pierduta cu 0-1 in fata celor de la Bastia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.