Sport 14 Iulie 2007 01:27
Gloria e la un pas de a aduce in Romania vedetele de la Atletico Madrid. Elevii lui Sabau ii vor infrunta, azi, pe cei de la Maccabi Haifa, in a doua mansa a penultimului act al Cupei UEFA Intertoto. In tur a fost 2-0 pentru bistriteni.
Cu toate ca avantajul din partida-tur cu israelienii le da dreptul fotbalistilor nostri sa fie siguri de calificare, mai ales ca mansa-retur are loc pe Stadionul Municipal din Bistrita, Coroian si compania sunt de parere ca in fotbal s-au vazut mereu surprize. "Am castigat cu scorul de 2-0, dar nu trebuie sa ne culcam pe o ureche", a declarat fostul jucator de la CFR Cluj, Cristian Coroian. Antrenorul Ovidiu Sabau le cere jucatorilor sai o concentrare maxima in meciul de astazi. "In fotbal s-au mai vazut surprize, iar noi nu vrem sa fim surpriza negativa, dupa ce am castigat la ei acasa. Trebuie sa tratam jocul cu maxima seriozitate", a marturisit Nelutu, care este ingrijorat de starea gazonului de la Bistrita.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.