Sport 14 Iulie 2007 00:19
Finantatorul a interzis abonamentele la peluza, iar fanii au amenintat ca vor sta la tribuna 0 pentru ca Becali sa auda mai clar injuraturile atunci cind baga la boxe un “Te Deum” pentru ajutorarea fotbalistilor.
Calificarea in Liga Campionilor si cistigarea titlului au fost trecute in subsidiar de suporterii Stelei atunci cind Gigi Becali a defilat cu fularul dinamovist si a imitat salutul “spartanilor”. Microbistii cu singe ros-albastru au declansat o actiune furibunda impotriva finantatorului din Ghencea, chiar daca acesta a cautat sa-si explice gesturile prin binele echipei. “Vagabonzii si derbedeii asa imi multumesc pentru cele doua milioane de euro care m-au adus aici, pe locul doi. Asa imi multumesc vagabonzii mie. Nu ma intereseaza ce fac derbedeii”, a spus Becali, incitind si mai mult spiritele. Au urmat manifeste imprastiate prin Bucuresti, in care se cerea solidaritate pentru alungarea “oierului” sau bannere cu “Pleaca din Ghencea” la meciurile interne. Furia suporterilor l-a urmarit si in strainatate, un antrenament din cantonamentul efectuat la Valencia fiind bruiat cu mesaje: "Nu te votez", "Nici eu", "Nici ala micu'", "Nu votez un dictator".

Aplanat de venirile lui Hagi si Adi Ilie la Steaua, plus diplomatia lui Argaseala, conflictul cu fanii a reizbucnit vineri, dupa ce conducerea Stelei a anuntat ca nu va mai vinde abonamente la peluze, locul obisnuit al galeriei. "Clubul de fotbal Steaua Bucuresti va pune in vinzare abonamentele pentru sezonul viitor, cu exceptia locurilor de la peluze. Avind in vedere ca incepind din acest an eliberarea abonamentelor si biletelor se va face in sistem automat, pentru a se putea emite si inregistra abonamentul, este obligatorie prezenta personala a solicitantului cu B.I., C.I. sau pasaport la casele de bilete.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.