Sport 14 Iulie 2007 23:30
Steaua a remizat cu vicecampioana Poloniei, in timp ce FC Vaslui a facut scor cu campioana, viitoarea adversara a ros-albastrilor in Liga Campionilor.
Steaua a obtinut cu greu o remiza joi seara, 2-2 cu vicecampioana Poloniei, GKS Belchatow, la Duisburg, in cadrul primului test de verificare din cadrul cantonamentului pe care ros-albastrii il efectueaza la Mierlo, in Olanda. Echipa din Ghencea a fost condusa cu 2-0, dar a revenit prin golurile lui Dica in minutele 40 si 67, ultimul printr-un sut care l-a entuziasmat si pe Hagi. Stelistii vor sustine urmatoarea partida de verificare simbata, impotriva formatiei bulgare Litex Loveci, Hagi sperind sa obtina a doua sa victorie in meciurile de pregatire. Pe 20 iulie, in Ghencea va avea loc meciul de prezentare a echipei, in compania belgienilor de la Charleroi.

In timp ce elevii lui Hagi s-au chinuit, FC Vaslui i-a umilit pe viitorii adversari ai Stelei in preliminariile Ligii Camionilor, Zaglebie Lubin, pe care i-a invins cu 5-0. Un succes facil a obtinut si Dinamo, 3-1 cu scotienii de la FC Motherwell, prin golurile lui Niculescu, Bratu si Danciulescu. La Dinamo a redebutat fundasul Flavius Stoican, jucator adus in aceasta vara de la Sahtior Donetk. Mircea Rednic l-a folosit si pe Fabrice Federic Ayangma, jucator venit in probe de la formatia franceza Creteil. La final, Borcea a exultat: “Sintem condamnati sa rezistam si anul viitor pe locul 1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.