Sport 14 Iulie 2007 23:21
Capitanul Nationalei pare resemnat cu gandul ca va mai sta un an pe "Olimpico"

Ioan Becali a declarat, pentru postul Sky, ca trebuie sa se intample un miracol pentru ca fundasul de la AS Roma sa ajunga la Inter Milano, informeaza agentia "Sports". "Cristian nu merge la Inter, deoarece sunt orgolii mari la mijloc. Si din partea Rosellei Sensi, si din partea lui Massimo Moratti. In acest moment, trebuie un miracol pentru ca el sa ajunga la Inter, cu toate ca posibilitati ar mai fi", a spus reprezentantul lui Chivu.

Ioan Becali crede ca internationalul roman nu a tradat clubul din Roma. "Cu siguranta, Chivu nu a tradat Roma si va ramane sa-si termine contractul. Daca Roma zice ca jucatorul i-a produs daune incalculabile, eu spun ca nu e vorba de 18 milioane de euro. De ce nu reduce Roma acest calcul la 15-16 milioane de euro? Am refuzat sa tratam cu Real? Nu este adevarat. M-am intalnit cu Mijatovic, directorul sportiv al madrilenilor, am baut o cafea impreuna, dar propunerea a fost prea mica, la fel si propunerea facuta de Roma pentru prelungirea contractului", a afirmat Ioan Becali.

Acesta nu isi face griji din cauza faptului ca AS Roma se gandeste sa-l reclame pe el si pe fratele sau la FIFA pentru ca s-au opus transferului lui Chivu la FC Barcelona si Real Madrid. "Roma vrea sa ma reclame pentru a recupera cele 8-10 milioane pierdute? Cui? Pe Becali? Asta vrea sa faca Roma? Cui vrea sa ma reclame nu stiu, deoarece eu am o firma numita Becali Consulting. Nu este nici o problema daca cineva de la aceasta firma a vorbit la telefon cu Moratti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.