Sport 14 Iulie 2007 23:18
Cu mai putin de doua saptamani inaintea debutului noii editii de campionat, Dumitru Dragomir, seful LPF, a vorbit despre luptele care se vor da din 29 iulie si pana la vara viitoare.

Supranumit "Oracolul de la Balcesti", pentru frecventa cu care ii place sa faca pronosticuri, uneori reusite, alteori nu, Mitica nu a vrut sa supere pe nimeni si a dat cinci candidate la castigarea titlului. A gasit cate o vorba buna pentru fiecare club, laudandu-l in special pe Gigi Becali, despre care crede ca "s-a smecherit" avandu-i in preajma pe Dan Pavel sau Viorel Hrebenciuc.

Prima a intrat in vizorul lui Mitica Dinamo, echipa care castiga pe banda rulanta jocurile de pregatire din Austria. "Eu nu am incredere in meciurile amicale. Dinamo sa fie foarte atenta. Eu am o experienta care imi spune ca de fiecare data cand am castigat prea multe amicale, m-am dat peste cap la meciurile oficiale", este de parere Dragomir.

Apoi a venit la rand Steaua, cu incurajari pentru noul ei antrenor: "Pe Steaua nu-i vaitati.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.