Sport 14 Iulie 2007 16:50
Atacantul argentinian Javier Saviola a semnat astazi un contract valabil pentru urmatorii patru ani cu echipa campioana a Spaniei, Real Madrid, si a fost prezentat oficial de clubul de pe Santiago Bernabeu, informeaza AFP.

Noul fotbalist al echipei madrilene s-a declarat fericit ca a ajuns la Real, pentru ca ultimii ani la FC Barcelona au fost mai dificili. El va primi la noul sau club un salariu anual de 2,5 milioane de euro, potrivit presei spaniole, si a semnat contractul in prezenta presedintelui de onoare al clubului, Alfredo Di Stefano.

"Nu am tradat si nu am omorat pe nimeni. Cand esti ofertat de Real Madrid, nu te gandesti de doua ori. Este o mare oportunitate pe care nu puteam sa o ratez", a declarat, vineri, Saviola, la prezentarea oficiala.
Atacantul argentinian este al treilea transfer realizat de Real Madrid in aceasta vara, dupa fundasul brazilian Pepe si germanul Christoph Metzelder, informeaza NewsIn.

Saviola a anuntat ca va parasi pe FC Barcelona la 18 iunie, echipa la care a evoluat din vara anului 2001, dupa ce s-a transferat de la formatia argentiniana River Plate. In patru sezoane la Barcelona, dupa ce in sezonul 2004/2005 a jucat la Monaco, apoi la FC Sevilla, Saviola a evoluat in 133 de partide din Primera Division si a marcat 49 de goluri.

Urmatorii jucatori care vor fi transferati la campioana Spaniei sunt, potrivit presei, portarul polonez Jerzy Dudek si tanarul fundas olandez Royston Drenthe, de la Feyenoord, dar echipa de pe Santiago Bernabeu mai este interesata si de Arjen Robben si Ricardo Quaresma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.