Sport 13 Iulie 2007 11:50
Gigi Becali nu este ingrijorat de evolutia Stelei ci de cariera lui Gheorghe Hagi. Antrenorul vicecampioanei este cel mai bine platit tehnician din Liga I, iar Becali spune ca acesta este sezonul decisiv pentru cariera sa.

Gigi Becali a dezvaluit, miercuri, suma pe care o plateste conducerii tehnice si administrative a Stelei.

"Gica are o avere de 40 - 50 de milioane. Din publicitate mai castiga cateva sute de mii pe an si din chiriile de la case 1 milion. Credeati ca vine el la Steaua pentru 400.000 pe an? Poate ajunge la 600.000 cu primele de obiectiv", a dezvaluit Becali salariul pe care il primeste "Regele" la Steaua.

Becali a vorbit si despre situatia financiara a lui Adrian Ilie, actualmente manager in Ghencea: "Adi Ilie are o avere de 30 de milioane. Ca impresar castiga 400.000, credeati ca venea la mine pentru 150.000 ? Ei sunt oameni idealisti. Oameni din astia am vrut eu la Steaua. Oameni care au venit sa lupte pentru o idee si sa faca performanta. Nu au venit pentru bani".


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.