Sport 12 Iulie 2007 01:16
Echipa nationala a Braziliei s-a calificat in finala Copei America, dupa ce a dispus de nationala Uruguayului la lovituri de la 11 metri. In fata a 42.000 de spectatori entuziasti, cele doua formatii au terminat la egalitate, scor 2-2.
A fost nevoie de lovituri de departajare pentru ca nationala Selecao sa se califice in ultimul act al competitiei. Brazilienii au punctat prin Maicon '13 si Julio Baptista '45+9, golurile uruguayenilor fiind reusite de Forlan '45+4 si Abreu '70. Cum la Copa America nu se disputa prelungiri, s-a trecut direct la loteria penaltyurilor. Au inscris Robinho, Juan, Gilberto Silva, Diego si Gilberto pentru brazilieni, respectiv Scotti, Gonzalez, C.Rodriguez si Abreu pentru uruguayeni. Au ratat Afonso si Fernando (Brazilia), si Forlan, Pablo Garcia si Lugano (Uruguay). A fost pana la urma 7-6 pentru reprezentativa condusa de Dunga, care asteapta pentru marea finala pe rivala Argentina. De mentionat faptul ca partida a fost intrerupta pret de 12 minute in primul mitan, din cauza unei pene de curent care a survenit la stadion.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.