Sport 12 Iulie 2007 00:32
Fost component de baza al reprezentativei de baschet a Romaniei dar si al unor echipe de top din tara si din Germania, Marcel Tenter a fost prezentat ieri, la Cluj, de catre presedintele FRB, Carmen Tocala, in functia de manager al echipei tricolore pregatite de Liviu Calin.
"Marcel Tenter si-a incheiat cariera de jucator la Cluj si se pare ca de aici nu vin doar jucatori si antrenori buni, ci si manageri buni. S-a mai incercat instalarea unui manager la Nationala, in persoana lui Ghita Muresan, acum cativa ani, dar a fost greu din cauza distantei, el aflandu-se in SUA. Marcel Tenter e ca scaiul, si-a intrat deja in obligatii si vrea cele mai bune conditii pentru Nationala. Se va ocupa de organizarea actiunilor echipei, de comunicarea cu antrenorii, jucatorii si presa, dar si de partea de imagine si de cooptare de noi sponsori", a spus Tocala, adaugand ca tricolorii vor reintra in focurile campaniei de calificare in prima divizie europeana in finalul lunii august, cand vor intalni Cipru, in deplasare, urmand ca in septembrie sa joace cu Irlanda si Elvetia. "Crescand in familia Nationalei ma simt dator sa pun umarul la realizarile sale actuale. Am vorbit cu antrenorii si cu jucatorii, pentru ca este o schimbare, dar cred ca ne vom ajuta cu totii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.