Sport 12 Iulie 2007 16:12
Chivu nu va juca la Real Madrid! Campioana Spaniei i-a anuntat pe cei de la AS Roma ca renunta la fundasul roman, dupa ce l-a achizitionat pe brazilianul Pepe, de la Porto. Ziaristii italieni scriu ca acum Chivu este de acord sa renunte la 500.000 de euro pe sezon pentru ca Inter sa poata mari oferta de 8 milioane facuta ieri Romei.

Hagi ramane deocamdata singurul roman care a jucat la Real Madrid. Gruparea de pe Santiago Bernabeu nu mai este interesata de Chivu dupa ce l-a transferat pe brazilianul Pepe de la FC Porto pentru 30 de milioane de euro. Desi Pepe a costat aproape dublu fata de pretul solicitat de AS Roma pentru roman, madrilenii si-au facut socotelile si au iesit mai bine.

Daca l-ar fi luat pe capitanul nationalei, Realul ar fi cheltuit 53 de milioane de euro, adica suma de transfer de 18 milioane plus salariul de 35 de milioane pe cinci ani. Prin aducerea lui Pepe, cu trei ani mai tanar decat Chivu, galacticii au economisit 8 milioane de euro, la pretul de achizitie adagandu-se inca 15 milioane salariul pe 5 sezoane.

Pepe este considerat fundasul perfect si a fost unul dintre jucatorii remarcati de Ladislau Boloni, pe vremea cand antrena pe Sporting Lisabona.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.