Ieri, Oana Petrovschi s-a impacat cu Octavian Belu si Mariana Bitang, antrenorii lotului olimpic de gimnastica. Litigiul dintre ei a putut fi incheiat numai dupa ce ARDAF, sponsorul principal Federatiei Romane de Gimnastica, i-a facut sportivei o oferta pe care nu a putut sa o refuze. Din pacate pentru opinia publica, detaliile acestei intelegeri nu pot fi facute publice, pentru ca cea mai importanta clauza a acestei intelegeri este cea de confidentialitate.

Octavian Manastireanu, presedintele Societatii de Asigurare Reasigurare ARDAF, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca societatea pe care o conduce a incheiat cu Oana Petrovschi o tranzactie benefica pentru fosta gimnasta si care duce la stingerea procesului civil dintre aceasta si antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang. Cei doi antrenori, acuzati de fosta gimnasta Oana Petrovschi de rele tratamente si de tratamente inumane, pe care ar fi fost nevoita sa le suporte in timpul antrenamentelor, au fost chemati in judecata, unde li s-au cerut aproximativ 1,5 miliarde de lei, in solidar cu Federatia Romana de Gimnastica, suma reprezentand daune morale in urma afectiunilor grave pe care ea le-ar fi dobandit la coloana vertebrala.

In cadrul procesului de la Tribunalul Bucuresti, fosta gimnasta a revendicat sume de bani pe care i le-ar fi dat lui Belu dupa unele concursuri private, iar acesta i-a inapoiat trei mii de euro. Presedintele ARDAF a evitat sa spuna daca pretul tranzactiei il reprezinta o suma de bani, un bun mobil sau imobil sau costul operatiilor pe care Oana Petrovschi spunea ca ar avea nevoie sa le faca. Manastireanu a adaugat ca societatea de asigurari s-a implicat "din afara" in acest litigiu, pe motiv ca era nedrept ce li se intampla antrenorilor lotului olimpic si ca, din respect pentru cei doi antrenori, lucrurile trebuiau sa intre pe un fagas normal. El a precizat, iar avocata Oanei Petrovschi a confirmat, ca prin aceasta tranzactie se incheie si conflictul cu Federatia Romana de Gimnastica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.