Sport 11 Iulie 2007 01:17
Campioana Italiei nu mai ofera decat sase milioane de euro pentru Chivu, devenind tot mai sigur ca internationalul roman va ramane la Roma.
Asa cum era de asteptat, dupa ce a ramas singura in cursa pentru transferul lui Cristi Chivu, Inter Milano a scazut mult pretul oferit Romei. Daca acum doua saptamani punea pe masa 15 milioane de euro si pe atacantul nigerian Obinna, la negocierile de ieri presa italiana sustine ca gruparea milaneza a avansat doar suma de sase milioane de euro, in conditiile in care Chivu este liber de contract vara viitoare.

Clubul patronat de Massimo Moratti si-a permis acest lucru intrucat Real Madrid, care a facut cea mai consistenta oferta pentru roman, 18 milioane de euro, nereusind insa sa-l convinga pe acesta sa accepte un salariu de doar 4 milioane de euro, a renuntat ieri definitiv la pista Chivu. Madrilenii au anuntat oficial ca l-au luat pe fundasul portughez Pepe, de la FC Porto, pentru suma de 30 de milioane de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.